Piknik Wellness Hotel, Apartman, Üdülőfalu

Cím: H-8600 Siófok, Honvéd utca 73.    Telefon: +36 84 322-322    Email: piknik@piknik.hu    Közvetlen foglalásért írjon a piknik@piknik.hu-ra!

Babaúszás

babaúszás

Babaúszás Siófokon a Piknikben

Édesanyánk méhében mindannyiunk számára természetes, hogy úszunk – talán ezért is olyan megnyugtató és ismerős számunkra ez a közeg.

A babák 8-10 hónapos koráig viszont a búvárreflex is meglévő tulajdonság, mely azonnal életbe lép, ha a kisbaba arcát víz éri – épp ezért jó már akár 3 hónapos kortól úszáshoz szoktatni a gyerekeket, de később is érdemes elkezdeni. Az úszás nemcsak egy ismerős, boldog és szórakoztató élmény lesz a kicsik számára, de a testi fejlődésükre is rendkívül jó hatással van.

Az úszás hatására a kondíció javul, a szív, a légző izmok és a csontrendszer megerősödnek. Az úszó babák emiatt előbb tanulnak meg ülni, állni, mászni, járni. Ritkábban betegszenek meg, ellenállóbbak, nyugodtabban alszanak, és közérzetük, étvágyuk is jó. Emellett a felszabadult együttes foglalkozások során szorosabbá válik a szülő-gyerek kötelék, és nem utolsósorban: az aktív, vidám program pedig a kismamáknak is felüdülést hoz a bezárt hónapok után.

Bejelentkezni az alábbi telefonszámon tud:

Kiss Adrienn +36-30/9695-979

Belépő árak:

  • Baba + szülő: 3000 Ft/alkalom
  • 5 alkalmas bérlet: 12.500 Ft (2500 Ft/alkalom)
  • Kísérő ruhában: 500 Ft
  • Kísérő a vízben: 1000 Ft

Minden kisbabát és szülőt szeretettel várunk!

Aquafitness mindenkinek

A Piknik Wellness szolgáltatásainak kialakításakor ügyeltünk arra, hogy azok a vendégeink is megtalálják nálunk a számításaikat, akik számára a wellness fogalma az egészséggel és a mozgással egyenlő. Ezért került szervezett programjaink közé a babaúszás és az aquafitness, hiszen a víz és a testmozgás jótékony hatásai minden korosztály számára kíméletes terhelést jelent, fizikai állapottól függetlenül.

Az aquafitness lényegében nem más, mint egy vízben végzett speciális kondicionáló torna.  Ennek a mozgásformának gyakorlatilag csak előnye létezik: mindenki számára elérhető úszástudás nélkül, kortól, nemtől és testsúlytól függetlenül.

Mi az aquafitness sikerének titka?

A gyakorlatok egyszerűek, a lényeg a vizes környezet: a vízben testünk mintegy 90%-os súlyveszteséget tapasztal. Ez azt jelenti, hogy egy 70 kg-os személy csupán 7 kg-os testsúllyal tréningezik a vízben, így kisebb terhelés mellett többet tud teljesíteni, miközben a vizes közeg kíméli a gerincoszlopot, az ízületeket és szalagokat. Emiatt kiváló lehet kismamák, túlsúlyosak és különféle mozgásszervi vagy ízületi betegségben szenvedők számára. Emellett a víz nagy sűrűsége miatt minden mozdulat sokkal nagyobb erőfeszítést igényel, így az izmok számára kíméletes, mégis erős terhelést jelent, növeli az állóképességet, ezért hasznos lehet fogyni és erősödni vágyóknak.

Kiválóan alkalmazható a stresszes környezet, az ülőmunka és a depresszió ártalmainak enyhítésére.

A vízi tornát korhatár nélkül ajánljuk mindenkinek, időseknek és fiataloknak egyaránt, de különösen azoknak a nőknek, akiknek a munka mellett a családban is helyt kell állniuk.

Ár: 1000 Ft/alkalom

Bejelentkezés: 84/322-322

Nederlands NL English EN Deutsch DE Magyar HU Polski PL
news