Wellness Hotel Siófok

Balaton – Siófok

Wellness Hotel

Jó időben, rossz időben, mindig PIKNIK Wellness Hotel!

Válassza a családias hangulat és a wellness kényeztetés otthonát!

A Piknik Wellness Hotel és Étterem Siófokon meghitt, családias környezetben várja kedves vendégeit.

A Balatontól körülbelül 3,5 km távolságra fekvő wellness szállodánk 46 otthonosan berendezett szobával és 12 apartman házzal, zárt parkolóval, saját étteremmel és egy  800 m2-es wellness komplexummal rendelkezik.

A wellness hotel rendezett udvarán egy feszített víztükrű úszómedence, egy játszótér, és egy grillezésre, kerti partik megtartására alkalmas fedett épület szolgálja a kültéri kikapcsolódást, de emellett számos sportolási és szórakozási, wellness lehetőséget is kínálunk Önöknek!

 

Éttermünkben a szállóvendégeink számára kedvező étkezést biztosítunk, és vállaljuk családi és céges rendezvények helyszíni vagy kitelepüléssel történő lebonyolítását is.

Válasszon bennünket, ha:

– párjával egy wellness kényeztetésben és kiváló étkekben gazdag pihenésre vágyik

– kisgyermekes szülőként baba- és gyermekbarát megoldásokat keres

– családi vagy céges rendezvényének keres otthont, profi személyzetet

– családdal vagy nagyobb társasággal egy tágas apartmanban önellátó nyaralás a célja

– nyugdíjasként nyugodt körülményeket, figyelmes személyzetet és korrekt árakat szeretne.

Látogasson meg bennünket, ha önfeledt, élményekben gazdag balatoni pihenésre vágyik!

SZÉP kártyát, Erzsébet utalványt és más utalványokat is elfogadunk!

 

Siófok a Magyar Tengernek is nevezett Balaton keleti részének déli partján található, ezen a ponton van a Sió és a Balaton találkozása is. Siófok fekvését tekintve, északi irányból a Balaton határolja, keleti irányból hullámos fennsík, déli és nyugati irányból pedig kis lejtésű dombsorok.
 [divider][/divider]
wellness
 [divider][/divider]
Siófok jelenleg Somogy-megye 2. legnagyobb városa, ugyanakkor a Balaton legnagyobb városa, amely a parton megtalálható. Több alkalommal is megváltoztatták Siófok határát a 20. században, ezért manapság 17 km-es szakasszal büszkélkedhet Siófok.
Ha Siófok városába szeretne eljutni, az M7-es autópályán és a 7-es úton Budapestről, valamint Nagykanizsa felől, Szekszárd irányából a 65-ös főúton lehet eljutni. Érdekesség azonban Siófok szempontjából, hogy a megyeszékhely, Kaposvár városával nincs közvetlen közúti viszonyban. Vasút terén Siófok három irányból szokta a járatokat fogadni, hajók szempontjából Balatonfüreddel, a Tihanyi-félszigettel, valamint a nyugati medencével van összeköttetésben. Sokan nem tudják, hogy Siófok területén található reptér is.
 [divider][/divider]
wellnesshotel siófok 1
 [divider][/divider]
Siófok partvonala két részre van tagolva. Siófok Siótól nyugatra található részét Ezüstpartnak hívják, a keleti részén található pedig az Aranypart. Siófok területén a wellness hotelek, szórakoztató központok, szállodák legtöbbje az Aranyparton található, a Petőfi sétányon. Ezen sétány mentén található a 2007-óta Coke Club-nak hívott fizetős strandrészleg. Keleti irányban ha továbbhaladunk, ott már a szabadstrandokat találhatjuk, több kilóméteren át. Siófok Ezüstpart részén leginkább néhány szintes nyaralók, valamint panziók találhatóak, végig szabadstranddal.

[divider][/divider]

siófok cikkek
 [divider][/divider]
siofok-3
 [divider][/divider]
siófok 13
 [divider][/divider]
Hogy Siófok politikájáról is néhány szót említsünk, manapság 11 tagú városi tanács irányítja Siófok városát, a polgármesterrel az élen.