Wellness Hotel Siófok

Balaton – Siófok

Az apartmanok típusai

apartmanok 3

  • Stúdió apartmanok: egy garzonlakásra emlékeztethet sokakat, ugyanis az alapterülete kicsi. Ezek az apartmanok egyesített beltérrel vannak ellátva, egy légtérben van a konyhasarok, a hálószoba, a nappali, és sok esetben tartozik hozzá egy leválasztott fürdőszoba.
  • Többszobás apartmanok: egymástól elszeparált hálószobákkal rendelkező apartmanok, tágasabb a fürdőszoba, a konyhafülke, általában különálló az étkező, a nappali és az előszoba, az alapterülete pedig sokkal nagyobb, mint a stúdió apartmanok esetében. Ideális szállás lehet a családok számára, ugyanis legtöbbször ezek az apartmanok önálló épületek szoktak lenni.
  • Hotel apartmanok: kisebb nagyobb apartmanok találhatók benne, nem a mindenki által ismert hotelszobák. Amennyiben a vendég a hotel apartmanok egyikében száll meg, általában a szálloda különböző szolgáltatásait is igénybeveheti. Az apartmanok felszereltsége kiváló. Található bennük szappan és higiéniai papír, törölköző, ágynemű, pótágy, wifi, klíma, széf, szekrények, konyhai eszközök, minibár, hűtőszekrény, telefon, rádió, tévé, valamint bútorok. Az apartmanok általában rendelkeznek saját parkolóval, kis méretű strandrésszel vagy udvarrésszel, terasszal, erkéllyel.