Wellness Hotel Siófok

Balaton – Siófok

Piknik apartmanok Siófokon

apartmanok 5

Siófokon szeretne üdülni és nem szeretne egy vagyont költeni a szállásra? Akkor nézze meg honlapunkat, ahol részletesebben is olvashat az általunk üzemeltetett apartmanok világáról! Az apartmanok azért keresett és kedvelt szálláshelyek, mert családias hangulatúak, kevesebbe kerülnek, mint egy szállodai szoba, az ember otthon érezheti magát bennük, sok esetben sportolási lehetőség is kapcsolódik hozzájuk (pl. csocsó, kerékpár), a gyerekek számára játszótér.

12 nagy vendégházunk van, ahol 4-8 személy fér el kényelmesen, mert ezek 100-100 m2-es nagyságúak. Komfortosak, minden megtalálható bennük, ami a vendégekről gondoskodik: 2 helyiség az éjszakai pihenésre – melyekbe szükség esetén 1-1 plusz ágy berakható, 2 fürdő (az egyikben kádban, a másikban zuhanyzóban lehet tisztálkodni) és toalett, ezenkívül egy nappali szoba – ahol 2 személy számára található egy dívány, és természetesen egy főzőhelyiség edényekkel, étkészlettel, evőeszközökkel, poharakkal, szép, füves udvarra nyíló ablakkal, s az esti szórakozáshoz egy színes televízió járul hozzá sok-sok csatornával, melyek között idegen nyelvű adók is vannak. Az apartmanok kiegészítője a felső szinten egy-egy balkon, a földszinten pedig egy otthonos terasz.

Ha a Piknik apartmanok által nyújtott szálláslehetőséget választja, rendkívül élménydús üdülésben lesz része, mert átellenben áll a Piknik Hotel, melynek Ön is szívesen látott vendége! A szálloda kertjében egy fürdőmedencét talál, melynek folyamatosan tisztított vizében úszásra is szolgáló pályák vannak, s a környezet kellemessége igazán csodásan hozzájárul a kikapcsolódáshoz, hisz pl. körös-körül a fákon madarak csicseregnek, a kert szépen gondozott, s amikor süt a nap, az egész udvar fényárban úszik. A gyermekek számára a játszótér kínál élménydús feltöltődést, ahol többféle eszközt kipróbálhatnak. Van egy létesítmény, mely a hidegtől és az esőtől védve van, ott lehet grillezni, ill. az ismerősökkel, rokonokkal élvezni az est nyújtotta, kellemes környezetben folytatott főzést, sütést, beszélgetést.

Az apartmanok lakói a wellness szállodában többféle sporttal is fölfrissíthetik magukat, pl. tenisz, röplabda, asztalitenisz, szabadban található úszómedence szaunával, billiárd, csocsó, fitness terem, bérelhető kerékpárok. Fizethet nálunk különböző utalványokkal (Szép kártya, Erzsébet utalvány). Ha bővebb tájékoztatásra kíváncsi apartmanjainkkal kapcsolatban, látogasson el honlapunkra vagy hívjon föl bennünket, készségesen segítünk, bármilyen kérdése merülne föl.