Piknik Wellness Hotel, Apartman, Üdülőfalu

AKCIÓS SZÁLLÁS SIÓFOK
BALATONI ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ
Cím: H-8600 Siófok, Honvéd utca 73.    Telefon: +36 84 322-322    Email: piknik@piknik.hu    Közvetlen foglalásért írjon a piknik@piknik.hu-ra!

Szolgáltatások a Piknik Apartmanban

piknik apartman szolgáltatások

Nálunk jól felszerelt szállás, közeli étterem és ingyenes wellness kényeztetés várja!

Az apartmanjaink vendégei szabadon igénybe vehetik mind az apartmanok, mind a Piknik Wellness Hotel szolgáltatásait. Különösen figyelmébe ajánlom a wellness részlegünket, ahol szaunák, jacuzzi, élménymedence és masszázs várja a kicsiket és nagyokat!

Az apartman házaink kiválóan alkalmasak nagyobb társaságok, vendégseregek elszállásolására, illetve céges rendezvények esetén kisebb szekciótermeket is ki tudunk alakítani bennük.

A házak alapvetően önellátóak, de ha mégis kiadós reggelire, ebédre, vacsorára vágyik, térjen be a szomszédos Piknik Étterembe. Itt több mint 100 féle ételből választhat az étvágyának megfelelően.

Ezen kívül, számos kültéri szolgáltatást, program- és sportlehetőséget is kínálunk Önöknek!

Szolgáltatásaink:

  • Változatos szórakozási, sportolási lehetőségeket kínálunk az itt lakóknak: teniszpálya, strandröplabda, kültéri medence, kültéri szauna, játszótér, ping-pong, biliárd, csocsó, fitness gépek, valamint kerékpárbérlés.
  • Éttermünkben több mint 100 féle ételből választhat, a magyar specialitásoktól a nemzetközi konyha ételein keresztül, reggeltől estig.
  • Vendégeink járműveinek biztonságát zárt parkolónk garantálja.
  • A medence mellett ajánljuk egy hangulatos kerti parti lebonyolítását, melyen bográcsgulyás, hideg-meleg ételek, kemencés sültek, grill húsok és zöldségek elkészítését tudjuk vállalni.
  • Az udvaron úszómedence áll kizárólag vendégeink rendelkezésére. Hozzá napágyak és napernyők biztosítják a kényelmet.
  • Éttermünk adottságai alapján kiválóan alkalmas konferenciák, partyk, céges rendezvények, esküvők, ünnepélyek, családi események megrendezésére.
  • A hotel konferenciaterme klimatizált, 100 fő befogadására alkalmas. Vetíthető felület, vetítővászon, projektor, DVD-  és video lejátszó, flipchart tábla, és internet kérésre az Önök rendelkezésére áll.
  • Kisebb szekciótermek kialakítására is van lehetőség. Konferenciatermeink étkezés igénybevétele mellett INGYENESEN használhatóak.
  • Kisállatok vendégül látására is van lehetőség 1900 Ft/éj áron.
news