Piknik Wellness Hotel, Apartman, Üdülőfalu

AKCIÓS SZÁLLÁS SIÓFOK
BALATONI ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ
Cím: H-8600 Siófok, Honvéd utca 73.    Telefon: +36 84 322-322    Email: piknik@piknik.hu    Közvetlen foglalásért írjon a piknik@piknik.hu-ra!

Wellness

wellness

Nálunk a wellness alapszolgáltatás!

Az Önök kényelme és kikapcsolódása érdekében 2009-ben egy teljesen új szárnnyal bővítettük szállodánkat, így 2010 őszétől az eddig szolgáltatásaink mellett egy modern wellness részleggel is várjuk Önöket!

Az igényes kialakítású környezetben mindent megtalál a teljes felfrissülés érdekében:

Az élménymedencében rengeteg élményelem, kellemes hőmérséklet, több féle masszírozó, valamint nyakzuhatag segíti az ellazulást, az úszás kedvelői ellen áramoltató segítségével hódolhatnak szenvedélyüknek, és a jacuzzi is a kikapcsolódás vidám helyszíne lehet.

A gyermekmedencében különféle játékok találhatók a kicsik szórakoztatására, valamint egy kiságy és egy pelenkázó is a vendégek rendelkezésre áll a mamák és babák kényelme érdekében. Az emeleten 5 féle szauna közül lehet válogatni, valamint merülő medence és Kneipp-taposó segíti a regenerálódást.

A medencék, szaunák és jacuzzi szállóvendégeink számára térítésmentesen használható, masszázsaink és egyéb szolgáltatásink térítés ellenében vehetők igénybe.

Ingyenes szolgáltatásaink:

  • Élménymedence rengeteg élményelemmel, kellemes hőmérséklettel, az úszás kedvelőinek ellenáramoltatóval, fekvő masszírozóval, derék- comb- és vádli masszírozóval, nyakzuhataggal
  • Gyerekmedence a kicsiknek különféle játékokkal, a kisbabáknak pelenkázó és kiságy áll rendelkezésükre
  • Jacuzzi
  • 5 féle szauna: finn- és bio szauna, infra kabin, gőzkabin, tepidárium merülő medencével és Kneipp-taposó
  • A wellness részleg használata bejelentkezés előtt és kijelentkezés után is igénybe vehető, öltözőt biztosítunk vendégeinknek

 

Nyitva tartás:
10:00-tól 20:00-ig

Belépőjegy árak külsős vendégeknek:

  • Felnőtt: 2500 Ft
  • Gyerek (0-12 éves korig): 1500 Ft

SZÉP kártyát, Üdülési Csekket, Erzsébet utalványt és más utalványokat is elfogadunk!


További Wellness tartalmak

news