Piknik Wellness Hotel

AZONNALI FOGLALÁS A piknik@piknik.hu MAIL CÍMEN !
Jó időben, rossz időben, mindig PIKNIK Wellness Hotel!
Válassza a családias hangulat és a wellness kényeztetés otthonát!
A Piknik Wellness Hotel  Siófokon meghitt, családias környezetben várja kedves vendégeit.

A Balatontól körülbelül 3,5 km távolságra fekvő wellness szállodánk 50 otthonosan berendezett klímás vagy teraszos szobával, családi szobákkal, zárt parkolóval és wellness komplexummal rendelkezik.
A wellness hotel rendezett udvarán egy feszített víztükrű úszómedence, egy játszótér, és egy grillezésre, kerti partik megtartására alkalmas fedett épület szolgálja a kültéri kikapcsolódást, de emellett számos sportolási és szórakozási, wellness lehetőséget is kínálunk Önöknek!

Válasszon bennünket, ha:
– párjával egy wellness kényeztetésben és kiváló étkekben gazdag pihenésre vágyik.
– kisgyermekes szülőként baba- és gyermekbarát megoldásokat keres.
– családi vagy céges rendezvényének keres otthont, profi személyzetet.
– családdal vagy nagyobb társasággal egy tágas apartmanban önellátó nyaralás a célja.
– nyugdíjasként nyugodt körülményeket, figyelmes személyzetet és korrekt árakat szeretne.
Látogasson meg bennünket, ha önfeledt, élményekben gazdag balatoni pihenésre vágyik!
SZÉP kártyát, Erzsébet utalványt és más utalványokat is elfogadunk!

Siófok a Magyar Tengernek is nevezett Balaton keleti részének déli partján található, ezen a ponton van a Sió és a Balaton találkozása is. Siófok fekvését tekintve, északi irányból a Balaton határolja, keleti irányból hullámos fennsík, déli és nyugati irányból pedig kis lejtésű dombsorok.
Siófok jelenleg Somogy-megye 2. legnagyobb városa, ugyanakkor a Balaton legnagyobb városa, amely a parton megtalálható. Több alkalommal is megváltoztatták Siófok határát a 20. században, ezért manapság 17 km-es szakasszal büszkélkedhet Siófok. Ha Siófok városába szeretne eljutni, az M7-es autópályán és a 7-es úton Budapestről, valamint Nagykanizsa felől, Szekszárd irányából a 65-ös főúton lehet eljutni. Érdekesség azonban Siófok szempontjából, hogy a megyeszékhely, Kaposvár városával nincs közvetlen közúti viszonyban.

 

Vasút terén Siófok három irányból szokta a járatokat fogadni, hajók szempontjából Balatonfüreddel, a Tihanyi-félszigettel, valamint a nyugati medencével van összeköttetésben. Sokan nem tudják, hogy Siófok területén található reptér is. Siófok partvonala két részre van tagolva. Siófok Siótól nyugatra található részét Ezüstpartnak hívják, a keleti részén található pedig az Aranypart. Siófok területén a wellness hotelek, szórakoztató központok, szállodák legtöbbje az Aranyparton található, a Petőfi sétányon. Ezen sétány mentén található a 2007-óta Coke Club-nak hívott fizetős strandrészleg.
Keleti irányban ha továbbhaladunk, ott már a szabadstrandokat találhatjuk, több kilométeren át. Siófok Ezüstpart részén leginkább néhány szintes nyaralók, valamint panziók találhatóak, végig szabadstranddal. Hogy Siófok politikájáról is néhány szót említsünk, manapság 11 tagú városi tanács irányítja Siófok városát, a polgármesterrel az élen.

 

 

megosztás
Piknik Wellness Hotel ***